Koffietijd stopt na ruim 13 jaar: Loretta Schrijver kan intro nog steeds niet zingen

Koffietijd stopt na ruim 13 jaar: Loretta Schrijver kan intro nog steeds niet zingen

Friday 26 May 2023 om 11:29

Vrijdag kun je voor de allerlaatste keer kijken naar Koffietijd. Na ruim dertien jaar stopt het programma en dat is voor presentatrices van het eerste uur Quinty Trustfull en Loretta Schrijver een groot gemis. In de laatste uitzending blikken de dames met hun collega’s terug op de eerste uitzending en wat ze de afgelopen jaren allemaal hebben beleefd. Loretta onthult hierbij ook dat ze nog steeds niet het liedje van Koffietijd kan zingen…

Bekijk de video van Koffietijd hieronder.

De laatste aflevering van Koffietijd is vrijdag 26 mei om 10.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van Koffietijd terugkijken bij Gids.tv.

<em>Koffietijd</em> stopt na ruim 13 jaar: Loretta Schrijver kan intro nog steeds niet zingen Vrijdag kun je voor de allerlaatste keer kijken naar Koffietijd. Na ruim dertien jaar stopt het programma en dat is voor presentatrices van het eerste uur Quinty Trustfull en Loretta Schrijver een groot gemis. In de laatste uitzending blikken de dames met hun collega’s terug op de eerste uitzending en wat ze de afgelopen jaren allemaal hebben beleefd. Loretta onthult hierbij ook dat ze nog steeds niet het liedje van Koffietijd kan zingen… Bekijk de video van Koffietijd hieronder. De laatste aflevering van Koffietijd is vrijdag 26 mei om 10.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van Koffietijd terugkijken bij Gids.tv. Allerlaatste Koffietijd: uitzending van 2 uur met 38 gasten! Bekijk deze video » Gerard Ekdom zingt afscheidslied voor Koffietijd met hilarische beelden Bekijk deze video »
TV :
Koffietijd stopt na ruim 13 jaar: Loretta Schrijver kan intro nog steeds niet zingen

Actuele video's

Meer actuele video's