Schoonzoon Quinty Trustfull, Kaj van der Voort, zingt Koffietijd-liedje voor afscheid

Schoonzoon Quinty Trustfull, Kaj van der Voort, zingt Koffietijd-liedje voor afscheid

Friday 26 May 2023 om 11:56

Koffietijd stopt na ruim 13 jaar: Loretta Schrijver kan intro nog steeds niet zingen

Kaj van der Voort was vrijdagochtend te gast in de allerlaatste uitzending van Koffietijd. Hij is de schoonzoon van presentatrice Quinty Trustfull en hij mocht volgens haar in deze speciale aflevering niet ontbreken. Hij zingt voor het afscheid een speciaal Koffietijd-liedje op het bekende nummer Niemand.

Bekijk de video van Koffietijd hieronder.

De laatste aflevering van Koffietijd is vrijdag 26 mei om 10.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van Koffietijd terugkijken bij Gids.tv.

Schoonzoon Quinty Trustfull, Kaj van der Voort, zingt <em>Koffietijd</em>-liedje voor afscheid Koffietijd stopt na ruim 13 jaar: Loretta Schrijver kan intro nog steeds niet zingen Kaj van der Voort was vrijdagochtend te gast in de allerlaatste uitzending van Koffietijd. Hij is de schoonzoon van presentatrice Quinty Trustfull en hij mocht volgens haar in deze speciale aflevering niet ontbreken. Hij zingt voor het afscheid een speciaal Koffietijd-liedje op het bekende nummer Niemand. Bekijk de video van Koffietijd hieronder. De laatste aflevering van Koffietijd is vrijdag 26 mei om 10.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van Koffietijd terugkijken bij Gids.tv. Allerlaatste Koffietijd: uitzending van 2 uur met 38 gasten! Bekijk deze video » Gerard Ekdom zingt afscheidslied voor Koffietijd met hilarische beelden Bekijk deze video »
TV :
Schoonzoon Quinty Trustfull, Kaj van der Voort, zingt Koffietijd-liedje voor afscheid

Actuele video's

Meer actuele video's