Verliefde Glennis Grace pronkt met nieuwe vriend: ‘Film hem maar’ (Shownieuws)

Verliefde Glennis Grace pronkt met nieuwe vriend: ‘Film hem maar’ (Shownieuws)

Verliefde <em>Glennis Grace</em> pronkt met nieuwe vriend: ‘Film hem maar’ (<em>Shownieuws</em>) Glennis Grace heeft door het supermarkt-schandaal een moeilijke tijd achter de rug, maar de zangeres is wel weer gelukkig in de liefde. Boyd is de nieuwe vriend van Glennis en ze zijn nu zelfs voor het eerst samen in het openbaar verschenen. Boyd is nog niet zo weg van de camera’s, al zal hij daar met Grace aan zijn zijde toch aan moeten wennen. “Hij staat daar, film hem maar effe”, zegt Glennis. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Glennis Grace over nieuwe liefde: 'Ik ben heel gelukkig' (video) Bekijk deze video » Glennis Grace onthult taakstraf: 'Graven op begraafplaats schoonhouden' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Vrijdag 26 mei 2023 om 12:06

Glennis Grace heeft door het supermarkt-schandaal een moeilijke tijd achter de rug, maar de zangeres is wel weer gelukkig in de liefde. Boyd is de nieuwe vriend van Glennis en ze zijn nu zelfs voor het eerst samen in het openbaar verschenen. Boyd is nog niet zo weg van de camera’s, al zal hij daar met Grace aan zijn zijde toch aan moeten wennen. “Hij staat daar, film hem maar effe”, zegt Glennis.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's