Kluun draagt column over Koffietijd voor: '9,6 op de schaal van muts'

Kluun draagt column over Koffietijd voor: '9,6 op de schaal van muts'

Friday 26 May 2023 om 12:21

Koffietijd stopt na ruim 13 jaar: Loretta Schrijver kan intro nog steeds niet zingen

Vrijdag wordt Koffietijd voor het laatst uitgezonden en Kluun was een graag geziene gast. De schrijver heeft een speciale column gemaakt voor het afscheid van de ochtendshow en draagt deze voor. Volgens hem scoort Koffietijd een ‘9,6 op de schaal van muts’, maar Kluun heeft het ook over de ondergewaardeerde journalistieke kunde van het programma.

Bekijk de video van Koffietijd hieronder.

De laatste aflevering van Koffietijd is vrijdag 26 mei om 10.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van Koffietijd terugkijken bij Gids.tv.

Kluun draagt column over <em>Koffietijd</em> voor: '9,6 op de schaal van muts' Koffietijd stopt na ruim 13 jaar: Loretta Schrijver kan intro nog steeds niet zingen Vrijdag wordt Koffietijd voor het laatst uitgezonden en Kluun was een graag geziene gast. De schrijver heeft een speciale column gemaakt voor het afscheid van de ochtendshow en draagt deze voor. Volgens hem scoort Koffietijd een ‘9,6 op de schaal van muts’, maar Kluun heeft het ook over de ondergewaardeerde journalistieke kunde van het programma. Bekijk de video van Koffietijd hieronder. De laatste aflevering van Koffietijd is vrijdag 26 mei om 10.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van Koffietijd terugkijken bij Gids.tv. Allerlaatste Koffietijd: uitzending van 2 uur met 38 gasten! Bekijk deze video » Gerard Ekdom zingt afscheidslied voor Koffietijd met hilarische beelden Bekijk deze video » Schoonzoon Quinty Trustfull, Kaj van der Voort, zingt Koffietijd-liedje voor afscheid Bekijk deze video »
TV :
Kluun draagt column over Koffietijd voor: '9,6 op de schaal van muts'

Actuele video's

Meer actuele video's