Loretta Schrijver na laatste Koffietijd: 'Denk dat we na de zomer toch doorgaan' (video)

Loretta Schrijver na laatste Koffietijd: 'Denk dat we na de zomer toch doorgaan' (video)

Friday 26 May 2023 om 18:16

Loretta Schrijver na laatste <em>Koffietijd</em>: 'Denk dat we na de zomer toch doorgaan' (video) De allerlaatste Koffietijd zit erop. Maar is dat wel voor altijd? De presentatoren van het programma reageerden voor de camera's van Shownieuws. DoorgaanRTL maakte in november bekend dat het tv-programma van initiatiefnemers de Nationale Postcode Loterij en de VriendenLoterij zou gaan stoppen omdat het te weinig kijkers trok. Vandaag was het dan zover. Al heeft Loretta Schrijver goede hoop dat het programma terugkeert. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk hier het zang-debuut van zoon Jan Smit Bekijk deze video » Jet vertelt dat ze Rob de Nijs moest reanimeren: ‘Leek alsof hij zou overlijden’ Bekijk deze video » Pikant: Nicol Kremers zoent met vrouw, is ze na Peter Gillis klaar met mannen? Bekijk deze video »
TV :

De allerlaatste Koffietijd zit erop. Maar is dat wel voor altijd? De presentatoren van het programma reageerden voor de camera's van Shownieuws.

Doorgaan
RTL maakte in november bekend dat het tv-programma van initiatiefnemers de Nationale Postcode Loterij en de VriendenLoterij zou gaan stoppen omdat het te weinig kijkers trok. Vandaag was het dan zover. Al heeft Loretta Schrijver goede hoop dat het programma terugkeert.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's