Kiki Bertens soepel naar tweede ronde WTA-toernooi Stuttgart

Kiki Bertens soepel naar tweede ronde WTA-toernooi Stuttgart

Op het WTA-toernooi van Stuttgart heeft Kiki Bertens de eerste ronde overleefd door met 2-0 in sets te winnen van de Duitse qualifier Anna-Lena Friedsam. Waar de eerste set nog met moeite over de streep werd getrokken door Bertens, was de tweede set een stuk eenvoudiger.

Niet bij de les
In de eerste set leek Bertens niet altijd even goed bij de les, waardoor het uiteindelijk 5-5 werd. Daar plaatste ze de eerste break, waarna ze kon uitlopen naar 7-5. De tweede set ging zoals gezegd een stuk makkelijker tegen de nummer 681 van de wereldranglijst (hoewel Friedsam ooit de nummer 45 was): 6-2 voor Bertens.

Tweede ronde
In de tweede ronde van het WTA-toernooi van Stuttgart staat Bertens tegenover de winnaar van de wedstrijd tussen de Zwitserse Belinda Bencic en de Luxemburgse Mandy Minella. Die wedstrijd wordt vandaag om 11.30 uur gespeeld.

Kiki Bertens soepel naar tweede ronde WTA-toernooi Stuttgart Op het WTA-toernooi van Stuttgart heeft Kiki Bertens de eerste ronde overleefd door met 2-0 in sets te winnen van de Duitse qualifier Anna-Lena Friedsam. Waar de eerste set nog met moeite over de streep werd getrokken door Bertens, was de tweede set een stuk eenvoudiger. Kiki Bertens verliest in Charleston, bekijk de samenvatting Bekijk deze video » Niet bij de lesIn de eerste set leek Bertens niet altijd even goed bij de les, waardoor het uiteindelijk 5-5 werd. Daar plaatste ze de eerste break, waarna ze kon uitlopen naar 7-5. De tweede set ging zoals gezegd een stuk makkelijker tegen de nummer 681 van de wereldranglijst (hoewel Friedsam ooit de nummer 45 was): 6-2 voor Bertens. Kiki Bertens slaat Martina Trevisan overtuigend van de baan Bekijk deze video » Tweede rondeIn de tweede ronde van het WTA-toernooi van Stuttgart staat Bertens tegenover de winnaar van de wedstrijd tussen de Zwitserse Belinda Bencic en de Luxemburgse Mandy Minella. Die wedstrijd wordt vandaag om 11.30 uur gespeeld.
Sport
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kiki Bertens soepel naar tweede ronde WTA-toernooi Stuttgart of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: wedstrijd, tennis, kiki bertens, stuttgart, winnaar, toernooi, porsche, mandy minella, grand prix, samenvatting, belinda bencic, eerste ronde, tweede ronde, stuk

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.