Staatssecretaris Paul Blokhuis wil actieprogramma om dakloze jongeren te helpen

Staatssecretaris Paul Blokhuis wil actieprogramma om dakloze jongeren te helpen

Het aantal dakloze en thuisloze jongeren in Nederland groeit gestaag. Staatssecretaris Paul Blokhuis van Volksgezondheid, Welzijn en Sport wil een actieprogramma waarbij de jongeren worden begeleid door één persoon.

Geen persoonlijke verantwoordelijkheid
Volgens Jeroen Pauw is het nu zo dat de jongeren te maken krijgen met een grote hoeveelheid aan hulpverleners, die nooit een persoonlijke band met ze opbouwen. Dat wil Blokhuis dus aan banden leggen. 'We hebben in Nederland te weinig gekeken naar de jongere als één mens met verschillende problemen.'

Pauw is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Pauw terugkijken bij Gids.tv.

Staatssecretaris Paul Blokhuis wil actieprogramma om dakloze jongeren te helpen Het aantal dakloze en thuisloze jongeren in Nederland groeit gestaag. Staatssecretaris Paul Blokhuis van Volksgezondheid, Welzijn en Sport wil een actieprogramma waarbij de jongeren worden begeleid door één persoon. Rick was een dakloze jongere omdat zijn vader hem op straat zette Bekijk deze video » Geen persoonlijke verantwoordelijkheidVolgens Jeroen Pauw is het nu zo dat de jongeren te maken krijgen met een grote hoeveelheid aan hulpverleners, die nooit een persoonlijke band met ze opbouwen. Dat wil Blokhuis dus aan banden leggen. 'We hebben in Nederland te weinig gekeken naar de jongere als één mens met verschillende problemen.' Pauw is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Pauw terugkijken bij Gids.tv.
TV
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Staatssecretaris Paul Blokhuis wil actieprogramma om dakloze jongeren te helpen of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: sport, kunst, staatssecretaris, volksgezondheid, nederland, regisseur, hulpverleners, verantwoordelijkheid, dakloze, npo, tv-programma, welzijn en sport, banden, dak, jongeren, band, npo 1, paul blokhuis, terugkijken, jeroen pauw, pauw

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.