Ariana Grande op Coachella bekogeld met citroen

Ariana Grande op Coachella bekogeld met citroen

Ariana Grande was dit jaar één van de hoofdacts op het Amerikaanse muziekfestival Coachella. Hier trad ze onder meer op met de band NSYNC als vervanger van Justin Timberlake. Het ging echter niet allemaal van een leien dakje: Grande kreeg ook een citroen naar haar hoofd geslingerd.

Toch liever Beyoncé?
Coachella is de afgelopen tijd onlosmakelijk verbonden met Beyoncé. Dat komt door haar Netflix-film Homecoming, dat verslag doet van haar legendarische optreden op het festival vorig jaar. Toen trad Beyoncé onder meer op met haar ex-collega's van Destiny's Child en haar zusje Solange. De fan die de citroen naar Grande gooit is misschien toch meer een fan van Beyoncé.

Ariana Grande op Coachella bekogeld met citroen Ariana Grande was dit jaar één van de hoofdacts op het Amerikaanse muziekfestival Coachella. Hier trad ze onder meer op met de band NSYNC als vervanger van Justin Timberlake. Het ging echter niet allemaal van een leien dakje: Grande kreeg ook een citroen naar haar hoofd geslingerd. Loretta Schrijver: 'Is dat André Rieu bij Ariana Grande op Coachella?' Bekijk deze video » Toch liever Beyoncé?Coachella is de afgelopen tijd onlosmakelijk verbonden met Beyoncé. Dat komt door haar Netflix-film Homecoming, dat verslag doet van haar legendarische optreden op het festival vorig jaar. Toen trad Beyoncé onder meer op met haar ex-collega's van Destiny's Child en haar zusje Solange. De fan die de citroen naar Grande gooit is misschien toch meer een fan van Beyoncé.
Entertainment
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ariana Grande op Coachella bekogeld met citroen of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: film, festival, netflix, muziekfestival, justin timberlake, destiny, collega, optreden, citroën, Ariana Grande, band, fan, bekogeld, zusje, Homecoming, Coachella

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.