Video: Duncan Laurence, Nick Schilder, Meau en Douwe Bob in Beste Zangers 2023

Video: Duncan Laurence, Nick Schilder, Meau en Douwe Bob in Beste Zangers 2023

Zaterdag 27 mei 2023 om 10:44

Eerder werd al bekend dat Douwe Bob, Mell en MEAU gaan deelnemen aan het zestiende seizoen van Beste Zangers. Maar daar blijft het niet bij...

Lees verder onder de video.

Video: Duncan Laurence, Nick Schilder, Meau en Douwe Bob in <em>Beste Zangers</em> 2023 Eerder werd al bekend dat Douwe Bob, Mell en MEAU gaan deelnemen aan het zestiende seizoen van Beste Zangers. Maar daar blijft het niet bij... Lees verder onder de video. CompleetDuncan Laurence, Nick Schilder, Numidia en Marco Bakker voegen zich bij de anderen en daarmee is het nieuwe Beste Zangers-seizoen compleet. Jan Smit neemt opnieuw de presentatie voor zijn rekening. Bekijk de video van Beste Zangers hierboven. Het nieuwe seizoen van Beste Zangers is in het najaar van 2023 te zien bij NPO1. Je kan de beste fragmenten van de vorige seizoenen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Duncan Laurence, Nick Schilder, Meau en Douwe Bob in Beste Zangers 2023

Compleet
Duncan Laurence, Nick Schilder, Numidia en Marco Bakker voegen zich bij de anderen en daarmee is het nieuwe Beste Zangers-seizoen compleet. Jan Smit neemt opnieuw de presentatie voor zijn rekening.

Bekijk de video van Beste Zangers hierboven. Het nieuwe seizoen van Beste Zangers is in het najaar van 2023 te zien bij NPO1. Je kan de beste fragmenten van de vorige seizoenen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's