Beau van Erven Dorens hielp Patrick vanwege 'twinkeling in zijn ogen'

Beau van Erven Dorens hielp Patrick vanwege 'twinkeling in zijn ogen'

Patrick van der Jagt was één van de mensen die geholpen werd door Beau van Erven Dorens en zijn team in The Rotterdam Project. Hij krabbelde langzaam op, en zijn verhaal is zo bijzonder dat hij nu zijn eigen serie krijgt: Caveman: Patrick Is Terug. Volgens Van Erven Dorens was hij om toen hij in de ogen van Patrick keek.

Radeloos
Volgens Patrick zelf was hij radeloos nadat zijn vrouw zelfmoord pleegde. Hierdoor raakte hij verslaafd aan drugs en belandde zijn leven in een neerwaartse spiraal. Nadat een veldwerker in Rotterdam Van Erven Dorens liet kennismaken met Patrick, was de presentator snel om. 'Hij had een twinkeling in zijn ogen, ondanks dat hij alleen maar bezig was met dope roken.'

Caveman: Patrick Is Terug is vanaf woensdag 24 april wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Je kunt elke aflevering van Caveman: Patrick Is Terug terugkijken bij Gids.tv.

Beau van Erven Dorens hielp Patrick vanwege 'twinkeling in zijn ogen' Patrick van der Jagt was één van de mensen die geholpen werd door Beau van Erven Dorens en zijn team in The Rotterdam Project. Hij krabbelde langzaam op, en zijn verhaal is zo bijzonder dat hij nu zijn eigen serie krijgt: Caveman: Patrick Is Terug. Volgens Van Erven Dorens was hij om toen hij in de ogen van Patrick keek. Beau van Erven Dorens en deelnemer The Rotterdam Project over nieuw programma Caveman Bekijk deze video » RadeloosVolgens Patrick zelf was hij radeloos nadat zijn vrouw zelfmoord pleegde. Hierdoor raakte hij verslaafd aan drugs en belandde zijn leven in een neerwaartse spiraal. Nadat een veldwerker in Rotterdam Van Erven Dorens liet kennismaken met Patrick, was de presentator snel om. 'Hij had een twinkeling in zijn ogen, ondanks dat hij alleen maar bezig was met dope roken.' Caveman: Patrick Is Terug is vanaf woensdag 24 april wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Je kunt elke aflevering van Caveman: Patrick Is Terug terugkijken bij Gids.tv.
TV
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau van Erven Dorens hielp Patrick vanwege 'twinkeling in zijn ogen' of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: rotterdam, zelfmoord, vrouw, drugs, presentator, tv-serie, roken, npo, dakloos, serie, tv-programma, project, langzaam, beau van erven dorens, team, dope, npo 1, kijken, terugkijken, rit, pauw, Caveman

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.