Opgenomen telefoongesprek Ruud de Wild met Gerard Joling: 'Ontzettende klootzak' (video)

Opgenomen telefoongesprek Ruud de Wild met Gerard Joling: 'Ontzettende klootzak' (video)

Saturday 27 May 2023 om 11:18

Opgenomen telefoongesprek <em>Ruud de Wild</em> met Gerard Joling: 'Ontzettende klootzak' (video) De ruzie tussen Ruud de Wild en Gerard Joling krijgt nog een lelijk staartje. In een opgenomen telefoongesprek confronteert een woedende en vloekende Ruud de Wild Gerard Joling die hem eerder 'onfris' noemde. RuzieEerder liet Gerard Joling nog weten dat alle kou uit de lucht is en dat klopt waarschijnlijk ook, maar daar ging wel een heftig telefoongesprek aan vooraf. Dit was te zien in de realityserie Ruud & Olcay. Een vloekende Ruud de Wild vertelt Gerard fijntjes wat hij van zijn actie vindt. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Ruud de Wild reageert op Gerard Joling: 'Leugenaar!' Bekijk deze video » Youp van 't Hek over Ruud & Olcay: 'Zompig setje dat tussen lijken scharrelt in Turkije' (video) Bekijk deze video »
TV :

De ruzie tussen Ruud de Wild en Gerard Joling krijgt nog een lelijk staartje. In een opgenomen telefoongesprek confronteert een woedende en vloekende Ruud de Wild Gerard Joling die hem eerder 'onfris' noemde.

Ruzie
Eerder liet Gerard Joling nog weten dat alle kou uit de lucht is en dat klopt waarschijnlijk ook, maar daar ging wel een heftig telefoongesprek aan vooraf. Dit was te zien in de realityserie Ruud & Olcay. Een vloekende Ruud de Wild vertelt Gerard fijntjes wat hij van zijn actie vindt.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's