Man ontvoerd in Spanbroek, ooggetuige vertelt hoe ze het zag gebeuren!

Man ontvoerd in Spanbroek, ooggetuige vertelt hoe ze het zag gebeuren!

Man ontvoerd in <em>Spanbroek</em>, ooggetuige vertelt hoe ze het zag gebeuren! Hart van Nederland: massale vechtpartij in Leeuwarden, treinverkeer stilgelegd (video) Op klaarlichte dag een ontvoering zien, gebeurt niet vaak, toch is het Nina Loos overkomen. In Spanbroek werd een man ontvoerd en in een auto gestopt om half drie in de middag. Inmiddels zijn er twee mannen gearresteerd voor de ontvoering, maar het slachtoffer is nog steeds onbekend voor de politie. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Heftig: verpleeghuis Oostergouw Zaandam ontruimd vanwege brand Bekijk deze video » Pinksterweekend zorgt vrijdag al voor enorme files (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Harde woorden Eric van der Burg over misdragingen asielzoekers: 'Dat is tuig' (video) Bekijk deze video » Video: twee tieners (13) geven zich aan na grote brand Sydney Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Hart van Nederland: massale vechtpartij in Leeuwarden, treinverkeer stilgelegd (video)

Op klaarlichte dag een ontvoering zien, gebeurt niet vaak, toch is het Nina Loos overkomen. In Spanbroek werd een man ontvoerd en in een auto gestopt om half drie in de middag. Inmiddels zijn er twee mannen gearresteerd voor de ontvoering, maar het slachtoffer is nog steeds onbekend voor de politie.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV