Demonstrerende Carice van Houten opgepakt door politie, activisten komen tunnelbak niet in

Demonstrerende Carice van Houten opgepakt door politie, activisten komen tunnelbak niet in

Saturday 27 May 2023 om 14:31

Een grote demonstratie vandaag van Extinction Rebellion vandaag op de A12 in Den Haag. Ook enkele bekende Nederlanders is op de demonstratie afgekomen. Carice van Houten, die al eerder demonstreerde met XR, is ook van de partij vandaag. Ze werd door de waterwerpers van de politie nat gespoten.

Gearresteerd
Inmiddels is actrice Carice van Houten gearresteerd door de politie. De politie ging rond de klok van vijf uur over tot het hardhandig verwijderen van activisten van de weg, van Houten werd bij deze actie gearresteerd.

Bekijk de beelden hieronder.

Demonstrerende <em>Carice van Houten</em> opgepakt door politie, activisten komen tunnelbak niet in Een grote demonstratie vandaag van Extinction Rebellion vandaag op de A12 in Den Haag. Ook enkele bekende Nederlanders is op de demonstratie afgekomen. Carice van Houten, die al eerder demonstreerde met XR, is ook van de partij vandaag. Ze werd door de waterwerpers van de politie nat gespoten. GearresteerdInmiddels is actrice Carice van Houten gearresteerd door de politie. De politie ging rond de klok van vijf uur over tot het hardhandig verwijderen van activisten van de weg, van Houten werd bij deze actie gearresteerd. Bekijk de beelden hieronder. Bekijk ook Op1 gemist? Woedende boeren bestormen Provinciehuis in Zwolle (video) Bekijk deze video » Zien: Dit zijn de vijf opmerkelijke televisiemomenten van Beau van Erven Dorens Bekijk deze video » Amalia tegen Willem-Alexander tijdens brandweer-demonstratie: 'Heel irritant' (video) Bekijk deze video » Boeren vandaag onderweg naar Den Haag voor 'grootste actie' ooit Bekijk deze video » Bewoners woest op Femke Halsema, "hoe verzin je het!??" Bekijk deze video » Dennis Schouten trapt Powned-verslaggever Tom Olthof de grond in na DIT gênante filmpje Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's