Johnny de Mol gaat theater in met eigen voorstelling

Johnny de Mol gaat theater in met eigen voorstelling

We kennen Johnny de Mol vooral als presentator van programma's als Down met Johnny. Nu wil hij het helemaal anders gaan doen: een eigen theatervoorstelling 'Hier is de Mol!'. Hierin vertelt hij onder meer over zijn vaderschap.

'Dat raakt me wel'
Jeroen Pauw wil ook graag wat meer weten over de band van Johnny de Mol met zijn eigen vader, John de Mol. Naar eigen zeggen wordt die steeds beter, maar er is één aspect waar hij moeite mee heeft. 'Veel mensen vergeten dat mijn vader ook met niks is begonnen, en in Nederland vangen hoge bomen veel wind. Dat hij nu veel geld heeft wordt niet altijd gewaardeerd.'

Pauw is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Pauw terugkijken bij Gids.tv.

Johnny de Mol gaat theater in met eigen voorstelling We kennen Johnny de Mol vooral als presentator van programma's als Down met Johnny. Nu wil hij het helemaal anders gaan doen: een eigen theatervoorstelling 'Hier is de Mol!'. Hierin vertelt hij onder meer over zijn vaderschap. Down met Johnny gemist? Alex krijgt zijn eigen dansfilm Bekijk deze video » 'Dat raakt me wel'Jeroen Pauw wil ook graag wat meer weten over de band van Johnny de Mol met zijn eigen vader, John de Mol. Naar eigen zeggen wordt die steeds beter, maar er is één aspect waar hij moeite mee heeft. 'Veel mensen vergeten dat mijn vader ook met niks is begonnen, en in Nederland vangen hoge bomen veel wind. Dat hij nu veel geld heeft wordt niet altijd gewaardeerd.' Pauw is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Pauw terugkijken bij Gids.tv.
TV
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johnny de Mol gaat theater in met eigen voorstelling of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: nederland, theater, wind, presentator, voorstelling, john de mol, npo, tv-programma, geld, nieuws, johnny de mol, band, vader, npo 1, terugkijken, de mol, jeroen pauw, pauw

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.