Zien: Rob de Nijs nog steeds stabiel, musical over zangers leven onderweg

Zien: Rob de Nijs nog steeds stabiel, musical over zangers leven onderweg

Jet vertelt dat ze Rob de Nijs moest reanimeren: ‘Leek alsof hij zou overlijden’

Groot nieuws vandaag in musical land: Joop van den Ende is een musical over het leven van Rob de Nijs aan het maken. De zanger is nog steeds aan het herstellen van zijn longembolie die bij hem vorige maand in het ziekenhuis landen. De Nijs is in een stabiele conditie en hoopt dat hij de musical over zijn leven nog mee mag maken. De musical staat gepland voor volgend jaar.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Rob de Nijs</em> nog steeds stabiel, musical over zangers leven onderweg Jet vertelt dat ze Rob de Nijs moest reanimeren: ‘Leek alsof hij zou overlijden’ Groot nieuws vandaag in musical land: Joop van den Ende is een musical over het leven van Rob de Nijs aan het maken. De zanger is nog steeds aan het herstellen van zijn longembolie die bij hem vorige maand in het ziekenhuis landen. De Nijs is in een stabiele conditie en hoopt dat hij de musical over zijn leven nog mee mag maken. De musical staat gepland voor volgend jaar. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Vrouw Rob de Nijs: 'Ik houd hem lekker thuis nu de Parkinson terrein wint' (Tijd voor MAX) Bekijk deze video » Rob de Nijs in ziekenhuis: 'Zet een kaars voor je raam' (video) Bekijk deze video » Shownieuws: Rob de Nijs nog steeds in kritieke toestand in ziekenhuis Bekijk deze video » Shownieuws: laatste gezondheidsupdate Rob de Nijs vanuit ziekenhuis Bekijk deze video » Update over gezondheid Rob de Nijs in Shownieuws Bekijk deze video » Shownieuws: 'Rob de Nijs mag ziekenhuis verlaten' Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Rob de Nijs nog steeds stabiel, musical over zangers leven onderweg

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV