'Geert Wilders' heeft rolletje in show Boef: 'Bitch, wat denken jullie wel niet?' (video)

'Geert Wilders' heeft rolletje in show Boef: 'Bitch, wat denken jullie wel niet?' (video)

'Geert Wilders' heeft rolletje in show <em>Boef</em>: 'Bitch, wat denken jullie wel niet?' (video) Boef stond zaterdag twee keer op het podium van de AFAS Live in Amsterdam, zijn grootste shows tot nu toe. Ook Geert Wilders speelt een rol in zijn show, al heeft de PVV-leider daar zelfs niets voor hoeven doen. Deep fakeDe sprekende Geert Wilders is namelijk een deep fake. Op het grote scherm achter het podium is hij te zien, het publiek toesprekend in een bewerkte videoboodschap. 'Laat ik jullie allemaal in de boeien slaan, bitch. Wat denken jullie wel niet, opblazen.' Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Loretta Schrijver na laatste Koffietijd: 'Denk dat we na de zomer toch doorgaan' (video) Bekijk deze video » Zien: Waylon over relatie met Bibi Breijman Bekijk deze video » Opgenomen telefoongesprek Ruud de Wild met Gerard Joling: 'Ontzettende klootzak' (video) Bekijk deze video » Video: walging in Shownieuws-studio om larven Freek Vonk (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Boef stond zaterdag twee keer op het podium van de AFAS Live in Amsterdam, zijn grootste shows tot nu toe. Ook Geert Wilders speelt een rol in zijn show, al heeft de PVV-leider daar zelfs niets voor hoeven doen.

Deep fake
De sprekende Geert Wilders is namelijk een deep fake. Op het grote scherm achter het podium is hij te zien, het publiek toesprekend in een bewerkte videoboodschap. 'Laat ik jullie allemaal in de boeien slaan, bitch. Wat denken jullie wel niet, opblazen.'

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's