Hart van Nederland: massale vechtpartij in Rijswijk, ME herstelt orde (video)

Hart van Nederland: massale vechtpartij in Rijswijk, ME herstelt orde (video)

<em>Hart van Nederland</em>: massale vechtpartij in Rijswijk, ME herstelt orde (video) Door een massale vechtpartij in Rijswijk zijn zondag meerdere gewonden gevallen. Eén persoon liep steekwonden op, meldt de politie, die de Mobiele Eenheid inzette om de orde te herstellen. FeestDe vechtpartij ontstond voorafgaand aan een Eritrees feest, dat in zalencentrum Event Plaza wordt gehouden, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: man (41) duikt mobieltje achterna en verdrinkt (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: vrouw drinkt te veel en ramt spoorwegovergang (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: motorrijder (84) overlijdt door ongeval op A65 bij Tilburg (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Door een massale vechtpartij in Rijswijk zijn zondag meerdere gewonden gevallen. Eén persoon liep steekwonden op, meldt de politie, die de Mobiele Eenheid inzette om de orde te herstellen.

Feest
De vechtpartij ontstond voorafgaand aan een Eritrees feest, dat in zalencentrum Event Plaza wordt gehouden, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's