Bizar: Ajaxied Steven Berghuis slaat supporter na wedstrijd FC Twente-Ajax

Bizar: Ajaxied Steven Berghuis slaat supporter na wedstrijd FC Twente-Ajax

Bizar: Ajaxied <em>Steven Berghuis</em> slaat supporter na wedstrijd FC Twente-Ajax René van der Gijp reageert op interview Berghuis in VI: 'Heb ik niet begrepen' Voetballer Steven Berghuis heeft, na het verlies van Ajax tegen FC Twente, uitgehaald naar een supporter. Op de beelden, die op sociale media de ronde doen, zie je Berghuis die naar de spelersbus loopt, maar dan opeens een omstander slaat. RacismeWaarschijnlijk reageerde Berghuis op een eerdere racistische leus die uitgesproken werd richting teamgenoot Brian Brobbey. Of Bergwijn zijn doelwit geraakt heeft is niet bekend. SpijtInmiddels heeft Steven Berghuis een reactie gegeven waarin hij spijt verklaart: "Ik heb spijt van mijn actie, ik had dit niet moeten doen. Na elke uitwedstrijd krijgen wij bij de bus heel veel verwensingen naar ons hoofd geslingerd, terwijl wij tijd maken om handtekeningen uit delen aan fans die daar om vragen. Ik ben inmiddels wel wat gewend, maar mensen denken maar alles te kunnen roepen. Mijn reactie lost niks op, dat snap ik ook. Het is niet goed, ik heb een voorbeeldfunctie als speler van Ajax.” De Ajax-speler is inmiddels beboet door zijn club. Bekijk de heftige beelden hieronder: Bekijk ook Even Tot Hier: bekijk optreden Kom van dat gras af met Peter Koelewijn Bekijk deze video » Zien: agressieve AZ-supporters vernielen raam van bus na aanhouding Bekijk deze video » Feyenoord populairste club van Nederland, Hendrik Beerda heeft advies voor Ajax (HvN) Bekijk deze video » ZIEN: Even tot Hier nagelt voetbalhooligans aan schandpaal, 'volkomen voor lul gezet' Bekijk deze video » Valentijn hekelt onduidelijke Slot: 'Hij heeft een verplichting richting Feyenoord!' (video) Bekijk deze video »
Sport :
Bizar: Ajaxied Steven Berghuis slaat supporter na wedstrijd FC Twente-Ajax

René van der Gijp reageert op interview Berghuis in VI: 'Heb ik niet begrepen'

Voetballer Steven Berghuis heeft, na het verlies van Ajax tegen FC Twente, uitgehaald naar een supporter. Op de beelden, die op sociale media de ronde doen, zie je Berghuis die naar de spelersbus loopt, maar dan opeens een omstander slaat.

Racisme
Waarschijnlijk reageerde Berghuis op een eerdere racistische leus die uitgesproken werd richting teamgenoot Brian Brobbey. Of Bergwijn zijn doelwit geraakt heeft is niet bekend.

Spijt
Inmiddels heeft Steven Berghuis een reactie gegeven waarin hij spijt verklaart: "Ik heb spijt van mijn actie, ik had dit niet moeten doen. Na elke uitwedstrijd krijgen wij bij de bus heel veel verwensingen naar ons hoofd geslingerd, terwijl wij tijd maken om handtekeningen uit delen aan fans die daar om vragen. Ik ben inmiddels wel wat gewend, maar mensen denken maar alles te kunnen roepen. Mijn reactie lost niks op, dat snap ik ook. Het is niet goed, ik heb een voorbeeldfunctie als speler van Ajax.” De Ajax-speler is inmiddels beboet door zijn club.

Bekijk de heftige beelden hieronder:

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV