Waarom is overspannen Duncan Laurence toch te zien in De Beste Zangers?

Waarom is overspannen Duncan Laurence toch te zien in De Beste Zangers?

Waarom is overspannen <em>Duncan Laurence</em> toch te zien in De Beste Zangers? Aran Bade over Duncan Laurence: 'Hij lijkt de weg kwijt te zijn' Duncan Laurence heeft aangekondigd te uitgeput te zijn om verder te werken en heeft even een rust periode ingelast. Toch doet de zanger mee aan het zangprogramma De Beste Zangers. Acht emotionele opname dagen staan er op het programma en dat is behoorlijk intens voor iemand die overspannen zegt te zijn. Wat is er echt gaande met Duncan Laurence? Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kunt alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Waylon over relatie met Bibi Breijman Bekijk deze video » Zien: Loretta Schrijver na laatste Koffietijd: 'Nu écht voorbij' Bekijk deze video » Zien: Rob de Nijs nog steeds stabiel, musical over zangers leven onderweg Bekijk deze video » Voormalig Lama's Jeroen van Koningsbrugge, Tijl Beckand en Ruben Nicolai slaan handen weer in één Bekijk deze video » RTL Boulevard: Portugal in de ban van nieuwe zoektocht naar Maddie McCann (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: Monica Geuze doet boekje open over relatie met Rijk Hofman (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Waarom is overspannen Duncan Laurence toch te zien in De Beste Zangers?

Aran Bade over Duncan Laurence: 'Hij lijkt de weg kwijt te zijn'

Duncan Laurence heeft aangekondigd te uitgeput te zijn om verder te werken en heeft even een rust periode ingelast. Toch doet de zanger mee aan het zangprogramma De Beste Zangers. Acht emotionele opname dagen staan er op het programma en dat is behoorlijk intens voor iemand die overspannen zegt te zijn. Wat is er echt gaande met Duncan Laurence?

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kunt alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV