ZIEN: gebedsgenezing in Arnhem 'Wij geven leven terug, wij bieden bovennatuurlijke genezing'

ZIEN: gebedsgenezing in Arnhem 'Wij geven leven terug, wij bieden bovennatuurlijke genezing'

Monday 29 May 2023 om 08:25

'Verwacht een wonder' leest de poster die mensen uitnodigt om de gebedsgenezing bij te wonen. Bezoekers van de Amerikaanse evangelist Steve Bowman rekenen dan ook op genezing. Bowman belooft middels gebed hun lichamelijke en psychische klachten weg te nemen. De Vereniging tegen de Kwakzalverij vindt het oplichting en waarschuwt goedgelovige mensen. De evangelist is dit pinksterweekend te vinden in park Sonsbeek in Arnhem. Op de site staat: 'In onze samenkomsten hebben wij al vele wonderen van genezing mogen zien.' Zo zou in Odessa iemand genezen zijn van de gevolgen van een botbreuk.

ZIEN: gebedsgenezing in <em>Arnhem</em> 'Wij geven leven terug, wij bieden bovennatuurlijke genezing' 'Verwacht een wonder' leest de poster die mensen uitnodigt om de gebedsgenezing bij te wonen. Bezoekers van de Amerikaanse evangelist Steve Bowman rekenen dan ook op genezing. Bowman belooft middels gebed hun lichamelijke en psychische klachten weg te nemen. De Vereniging tegen de Kwakzalverij vindt het oplichting en waarschuwt goedgelovige mensen. De evangelist is dit pinksterweekend te vinden in park Sonsbeek in Arnhem. Op de site staat: 'In onze samenkomsten hebben wij al vele wonderen van genezing mogen zien.' Zo zou in Odessa iemand genezen zijn van de gevolgen van een botbreuk. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: man (41) duikt mobieltje achterna en verdrinkt (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: vrouw drinkt te veel en ramt spoorwegovergang (video) Bekijk deze video » Steekpartij tijdens festival in Amsterdam: één dode en twee gewonden (video) Bekijk deze video »
TV :

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's