Schattige beelden: Scottie Froger zegt voor het eerst 'mama' (video)

Schattige beelden: Scottie Froger zegt voor het eerst 'mama' (video)

Schattige beelden: <em>Scottie Froger</em> zegt voor het eerst 'mama' (video) Scottie (8 maanden), de kleine spruit van Danny Froger en Ann Dominique Wilten, lijkt voor het eerst 'mama' te zeggen. Dat deelde het stel op Instagram. Bekijk de beelden hierboven. PratenAnn Dominique probeert Scottie te helpen, maar de kleine meid brabbelt nog een beetje door. De klank lijkt al behoorlijk overheen te komen met het woord 'mama' en uiteindelijk lijkt ze het goed uit te spreken. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Shownieuws: dit is de nieuwe liefde van Erik Dijkstra (video) Bekijk deze video » Shownieuws: groot feest voor Sylvie Meis en zoon Dámian (video) Bekijk deze video » Video: Prins William en Kate liggen onder vuur vanwege steun aan moordenaar Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Scottie (8 maanden), de kleine spruit van Danny Froger en Ann Dominique Wilten, lijkt voor het eerst 'mama' te zeggen. Dat deelde het stel op Instagram. Bekijk de beelden hierboven.

Praten
Ann Dominique probeert Scottie te helpen, maar de kleine meid brabbelt nog een beetje door. De klank lijkt al behoorlijk overheen te komen met het woord 'mama' en uiteindelijk lijkt ze het goed uit te spreken.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's