Goed nieuws voor de fans: Veronica Offside krijgt nieuw seizoen (video)

Goed nieuws voor de fans: Veronica Offside krijgt nieuw seizoen (video)

Monday 29 May 2023 om 20:58

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 29 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Tekst gaat verder onder de video.

Goed nieuws voor de fans: <em>Veronica Offside</em> krijgt nieuw seizoen (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 29 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Tekst gaat verder onder de video. Wilfred Genee onthulde vanavond dat Veronica Offisde een nieuwe seizoen krijgt. En niet alleen Wilfred is erbij, maar ook zijn vaste kompanen Wesley Sneijder en Andy van der Meijde, met wie hij momenteel ook een zomerhit probeert te scoren. Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :

Wilfred Genee onthulde vanavond dat Veronica Offisde een nieuwe seizoen krijgt. En niet alleen Wilfred is erbij, maar ook zijn vaste kompanen Wesley Sneijder en Andy van der Meijde, met wie hij momenteel ook een zomerhit probeert te scoren.

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's