Veronica Offside: 'Peter Bosz weer in beeld bij Ajax' (video)

Veronica Offside: 'Peter Bosz weer in beeld bij Ajax' (video)

Monday 29 May 2023 om 21:54

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 29 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Veronica Offside</em>: 'Peter Bosz weer in beeld bij Ajax' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 29 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Tekst gaat verder onder de video. De mannen van Veronica Offside bespreken de situatie van John Heitinga als hoofdtrainer van Ajax. Na een teleurstellende derde plek in de Eredivisie, het slechtste resultaat in jaren, is de leiding van Ajax in beraad over de toekomst. Volgens Wilfred Genee is Peter Bosz in beeld als opvolger van Heitinga. Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :

De mannen van Veronica Offside bespreken de situatie van John Heitinga als hoofdtrainer van Ajax. Na een teleurstellende derde plek in de Eredivisie, het slechtste resultaat in jaren, is de leiding van Ajax in beraad over de toekomst. Volgens Wilfred Genee is Peter Bosz in beeld als opvolger van Heitinga.

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's