Vandaag Inside: Johan Derken maakt gehakt van Leonie ter Braak in Blow Up

Vandaag Inside: Johan Derken maakt gehakt van Leonie ter Braak in Blow Up

Hoewel de heren van Vandaag Inside echt wel gecharmeerd zijn van Leonie ter Braak zijn ze dat allerminst van haar nieuwe presentatieklus Blow Up, waarvan het tweede seizoen afgelopen weekend met zeer slechte kijkcijfers van start ging. 'Johan Derksen: 'Leonie is zo afgegaan, die heeft hier zitten zeueren dat ze bij SBS6 geen inhoudelijke programma's kreeg en die gaat nu een programma voor kleuters doen.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 29 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Vandaag Inside: Johan Derken maakt gehakt van Leonie ter Braak in <em>Blow Up</em> Hoewel de heren van Vandaag Inside echt wel gecharmeerd zijn van Leonie ter Braak zijn ze dat allerminst van haar nieuwe presentatieklus Blow Up, waarvan het tweede seizoen afgelopen weekend met zeer slechte kijkcijfers van start ging. 'Johan Derksen: 'Leonie is zo afgegaan, die heeft hier zitten zeueren dat ze bij SBS6 geen inhoudelijke programma's kreeg en die gaat nu een programma voor kleuters doen.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 29 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's