Lang Leve de Liefde: neemt Melle zijn date met Nicky wel serieus?

Lang Leve de Liefde: neemt Melle zijn date met Nicky wel serieus?

Tijdens het pottenbakken vraagt Melle zijn date Nicky naar haar goede eigenschappen en daar hoeft ze niet lang over na te denken: 'Dat ik heel direct ben en ik vind dat iets goeds, dan weet iedereen waar die aan toe is.'

'Ik neem niks serieus'
Hoe zit dat bij hem? 'Ik ben sociaal en beleefd en wil graag veranderen dat ik wat serieuzer word. Ik neem niks serieus.' Geldt dat dan ook voor deze date?

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Lang Leve de Liefde: neemt <em>Melle</em> zijn date met Nicky wel serieus? Tijdens het pottenbakken vraagt Melle zijn date Nicky naar haar goede eigenschappen en daar hoeft ze niet lang over na te denken: 'Dat ik heel direct ben en ik vind dat iets goeds, dan weet iedereen waar die aan toe is.' 'Ik neem niks serieus'Hoe zit dat bij hem? 'Ik ben sociaal en beleefd en wil graag veranderen dat ik wat serieuzer word. Ik neem niks serieus.' Geldt dat dan ook voor deze date? Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Melle test Nicky in Lang Leve de Liefde: 'Heb je veel exen gehad?' (video) Bekijk deze video » Steven is de nieuwe liefde van Nicol Kremers, bekijk de beelden Bekijk deze video » Shownieuws: Wendy, nieuwe vriendin Peter Gillis, en Nicol deden het met dezelfde man Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV