Massa is kassa: Peter stelt Wendy voor aan zijn kinderen

Massa is kassa: Peter stelt Wendy voor aan zijn kinderen

Massa is kassa: Peter stelt <em>Wendy</em> voor aan zijn kinderen Dinsdagavond is in Massa is kassa te zien hoe Peter Gillis zijn nieuwste verovering Wendy voor het eerst aan zijn familie voorstelt: 'De kinderen zitten al op je te wachten', vertelt hij haar als ze voor de deur staat. Dat vindt ze best spannend geeft ze aan, want hoe zullen ze op haar reageren? Of Wendy met open armen wordt ontvangen zie je hieronder. Hierboven zie je wat de mannen van Vandaag Inside van de nieuwe liefde van Peter vinden. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Peter Gillis (@petergillisoostappen) Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl Bekijk ook Vandaag Inside: 'Nieuwe liefde Peter Gillis is niet echt, alleen maar voor de kijkcijfers' Bekijk deze video » Steven is de nieuwe liefde van Nicol Kremers, bekijk de beelden Bekijk deze video » Shownieuws: Wendy, nieuwe vriendin Peter Gillis, en Nicol deden het met dezelfde man Bekijk deze video »
TV :
Tuesday 30 May 2023 om 12:29

Dinsdagavond is in Massa is kassa te zien hoe Peter Gillis zijn nieuwste verovering Wendy voor het eerst aan zijn familie voorstelt: 'De kinderen zitten al op je te wachten', vertelt hij haar als ze voor de deur staat. Dat vindt ze best spannend geeft ze aan, want hoe zullen ze op haar reageren?

Of Wendy met open armen wordt ontvangen zie je hieronder. Hierboven zie je wat de mannen van Vandaag Inside van de nieuwe liefde van Peter vinden.

Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl

Actuele video's

Meer actuele video's