ZIEN: Frans Bauer gaat helemaal los op dansnummer (video)

ZIEN: Frans Bauer gaat helemaal los op dansnummer (video)

ZIEN: <em>Frans Bauer</em> gaat helemaal los op dansnummer (video) Frans Bauer deelt dinsdagochtend beelden op zijn Instagrampagina waarop te zien is hoe de sympathieke volkszanger helemaal los gaat op een dansnummer. 'Waar is dat feestje?, vraagt hij zich af. De beelden van de dansende Frans zie je hieronder. Hierboven zie je hoe hij onlangs een emotionele verrassing kreeg bij Art Rooijakkers. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Frans Bauer (@fransbauer) Bekijk ook Steven is de nieuwe liefde van Nicol Kremers, bekijk de beelden Bekijk deze video » HEFTIG: doorgeslagen Duitser trapt auto van vriend finaal aan gort (video) Bekijk deze video » Massa is kassa: Peter stelt Wendy voor aan zijn kinderen Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Frans Bauer deelt dinsdagochtend beelden op zijn Instagrampagina waarop te zien is hoe de sympathieke volkszanger helemaal los gaat op een dansnummer. 'Waar is dat feestje?, vraagt hij zich af.

De beelden van de dansende Frans zie je hieronder. Hierboven zie je hoe hij onlangs een emotionele verrassing kreeg bij Art Rooijakkers.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV