Wesley Sneijder over klap Berghuis: "Pak die knaapjes eens aan!" (Veronica Offside)

Wesley Sneijder over klap Berghuis: "Pak die knaapjes eens aan!" (Veronica Offside)

"Dit zijn wel heftige beelden, dit moet je niet doen als speler zijnde", zegt Wesley Sneijder over Steven Berghuis die een supporter slaat in Veronica Offside. Maar Wesley belicht ook de andere kant van het incident, "ga maar wat harder optreden naar dat soort gasten, nu is Berghuis weer de pineut".

<em>Wesley Sneijder</em> over klap Berghuis: &quot;Pak die knaapjes eens aan!&quot; <em>(Veronica Offside)</em> "Dit zijn wel heftige beelden, dit moet je niet doen als speler zijnde", zegt Wesley Sneijder over Steven Berghuis die een supporter slaat in Veronica Offside. Maar Wesley belicht ook de andere kant van het incident, "ga maar wat harder optreden naar dat soort gasten, nu is Berghuis weer de pineut". Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bizar: Ajaxied Steven Berghuis slaat supporter na wedstrijd FC Twente-Ajax Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV