Matthijs van Nieuwkerk heeft reparatiegesprekken met zijn slachtoffers (RTL Boulevard)

Matthijs van Nieuwkerk heeft reparatiegesprekken met zijn slachtoffers (RTL Boulevard)

Tuesday 30 May 2023 om 21:32

Sinds november vorig haar horen en zien we niks meer Matthijs van Nieuwkerk. Sinds de onthullingen in de Volkskrant over de misstanden bij De Wereld Draait Door is het heel stil rondom de presentator.

Ex-collega's
Gister kwam hier verandering in. Angela de Jong deelde namelijk in de AD Media Podcast dat Matthijs weer met zijn ex-collega's in contact is. "Het ruimt op en geeft erkenning" zegt Jelleke van Rijsoort, voormalig visagist van Matthijs. Wat is er precies aan de hand?

<em>Matthijs van Nieuwkerk</em> heeft <em>reparatiegesprekken</em> met zijn slachtoffers <em>(RTL Boulevard)</em> Sinds november vorig haar horen en zien we niks meer Matthijs van Nieuwkerk. Sinds de onthullingen in de Volkskrant over de misstanden bij De Wereld Draait Door is het heel stil rondom de presentator. Ex-collega'sGister kwam hier verandering in. Angela de Jong deelde namelijk in de AD Media Podcast dat Matthijs weer met zijn ex-collega's in contact is. "Het ruimt op en geeft erkenning" zegt Jelleke van Rijsoort, voormalig visagist van Matthijs. Wat is er precies aan de hand? Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. René vergelijkt Gordon met Matthijs van Nieuwkerk en heeft opmerkelijk advies (Vandaag Inside) Bekijk deze video » WAT!? Matthijs van Nieuwkerk terug bij BNNVARA Bekijk deze video » Rob Kemps gaat ervan uit dat Chansons! ondanks rel Van Nieuwkerk terugkomt op tv Bekijk deze video »
TV :
Matthijs van Nieuwkerk heeft reparatiegesprekken met zijn slachtoffers (RTL Boulevard)

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's