Paniek bij Beste Zangers: bekende zanger zegt op laatste moment af

Paniek bij Beste Zangers: bekende zanger zegt op laatste moment af

De afzegging van een bekende zanger heeft voor nogal wat onrust gezorgd bij het productieteam van Beste Zangers, dat ook al te maken had met een uitgeputte Duncan Laurence. Maar om welke zanger gaat het hier dan en wie is zijn vervanger? Je ziet het hieronder, in het fragment van Shownieuws.

Paniek bij <em>Beste Zangers</em>: bekende zanger zegt op laatste moment af De afzegging van een bekende zanger heeft voor nogal wat onrust gezorgd bij het productieteam van Beste Zangers, dat ook al te maken had met een uitgeputte Duncan Laurence. Maar om welke zanger gaat het hier dan en wie is zijn vervanger? Je ziet het hieronder, in het fragment van Shownieuws. Wanneer het nieuwe seizoen van Beste Zangers wordt uitgezonden is nog niet bekend. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook 'Neppe' Monique Westenberg gesloopt op Instagram: 'Verschrikkelijk' & 'Je leven is één grote reclamespot' Bekijk deze video » Shownieuws: maak die grap over Ellie Lust niet! Bekijk deze video » Binnenkijken bij: Tineke de Nooij in het Rosa Spier Huis (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Wanneer het nieuwe seizoen van Beste Zangers wordt uitgezonden is nog niet bekend. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV