Ron provoceert Liz in Lang Leve de Liefde: 'Ik kan beter koken'

Ron provoceert Liz in Lang Leve de Liefde: 'Ik kan beter koken'

Wednesday 31 May 2023 om 11:46

De date van Ron en Liz gaat nou niet bepaald van een leien dakje en als het gesprek over de traditionele rolverdeling binnen een huishouden gaat wordt dat er niet beter op. Liz kookt graag voor haar man maar Ron ziet dat niet zitten: 'Ik ga er vanuit dat ík beter kan koken.'

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Ron provoceert Liz in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Ik kan beter koken' De date van Ron en Liz gaat nou niet bepaald van een leien dakje en als het gesprek over de traditionele rolverdeling binnen een huishouden gaat wordt dat er niet beter op. Liz kookt graag voor haar man maar Ron ziet dat niet zitten: 'Ik ga er vanuit dat ík beter kan koken.' Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Johan Derksen: 'Stond te plassen en dacht... ik geef er even een rukje aan' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Frank Masmeijer: Ga je mee naar de zomer? (video) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Je bucketlist boeit me niet' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's