Erik beschuldigt Moraima van een elleboog geven: 'Ga niet zo idioot doen joh!'

Erik beschuldigt Moraima van een elleboog geven: 'Ga niet zo idioot doen joh!'

<em>Erik</em> beschuldigt <em>Moraima</em> van een elleboog geven: 'Ga niet zo idioot doen joh!' Erik ligt lekker te loungen in de hangmat. Moraima struikelt over allerlei spullen en raakt Erik. Volgens Erik gaf hij haar opzettelijk een elleboog. "Als ik het expres zou doen, dan zou ik het wel zeggen. Ga niet zo idioot doen joh! Heb je last van de zon ofzo?" aldus Moraima boos tegen Erik. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk hieronder de video van Een Jaar Van Je Leven. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Een Jaar Van Je Leven (@eenjaarvanjeleven) Bekijk ook Erik is boos op Moraima: 'Je krijgt geen pruik van mij' (video) Bekijk deze video » Marciano flipt tegen Erik in Een Jaar Van Je Leven: 'Wat zit je nou te huilen, huilenbalk!' Bekijk deze video » ZIEN: Moraima zingt HEEL vals een emotioneel lied in Een Jaar Van Je Leven Bekijk deze video »
Wednesday 31 May 2023 om 15:52

Erik ligt lekker te loungen in de hangmat. Moraima struikelt over allerlei spullen en raakt Erik. Volgens Erik gaf hij haar opzettelijk een elleboog. "Als ik het expres zou doen, dan zou ik het wel zeggen. Ga niet zo idioot doen joh! Heb je last van de zon ofzo?" aldus Moraima boos tegen Erik.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Bekijk hieronder de video van Een Jaar Van Je Leven.

Actuele video's

Meer actuele video's