ZIEN: auto schept vrouw en tweejarig kind op de fiets in Hoogeveen

ZIEN: auto schept vrouw en tweejarig kind op de fiets in Hoogeveen

Wednesday 31 May 2023 om 17:13

Bij een ernstig ongeluk op de Kinholtsweg in Hoogeveen zijn een vrouw en een tweejarig kind gewond geraakt. De vrouw zat op de fiets, met het kind in een kinderzitje achterop. Dat meldt een correspondent ter plaatse. Ze fietsten over een fietsoversteek toen een personenauto ze schepte. De vrouw is ter plekke gestabiliseerd en daarna samen met het tweejarige kind met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een traumahelikopter was ter plaatse om te assisteren. De politie onderzoekt hoe het ongeluk kon gebeuren.

ZIEN: auto schept vrouw en tweejarig kind op de fiets in <em>Hoogeveen</em> Bij een ernstig ongeluk op de Kinholtsweg in Hoogeveen zijn een vrouw en een tweejarig kind gewond geraakt. De vrouw zat op de fiets, met het kind in een kinderzitje achterop. Dat meldt een correspondent ter plaatse. Ze fietsten over een fietsoversteek toen een personenauto ze schepte. De vrouw is ter plekke gestabiliseerd en daarna samen met het tweejarige kind met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een traumahelikopter was ter plaatse om te assisteren. De politie onderzoekt hoe het ongeluk kon gebeuren. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Bekijk: voorwaardelijke celstraf geëist tegen vriendin na tragische GHB-dood Lisette Bekijk deze video » Bekijk: Vera Bergkamp schrijft brief aan Twitter over dreigtweets aan Kamerleden Bekijk deze video » Veel wangedrag bij vrouwengevangenis Nieuwersluis wordt aangepakt (video) Bekijk deze video »
TV :

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's