Maartje en Martin kunnen niet stoppen met lachen (Lang Leve de Liefde)

Maartje en Martin kunnen niet stoppen met lachen (Lang Leve de Liefde)

Thursday 1 June 2023 om 10:21

Het lijkt goed te matchen tussen Maartje en Martin in Lang Leve de Liefde, de twee kunnen namelijk niet stoppen met samen lachen. De flauwe grapjes vliegen om de oren. "Ik heb een hengel bij me maar die is een beetje kort", zegt Martin. Zouden de twee een match kunnen zijn?

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

Maartje en Martin kunnen niet stoppen met lachen <em>(Lang Leve de Liefde)</em> Het lijkt goed te matchen tussen Maartje en Martin in Lang Leve de Liefde, de twee kunnen namelijk niet stoppen met samen lachen. De flauwe grapjes vliegen om de oren. "Ik heb een hengel bij me maar die is een beetje kort", zegt Martin. Zouden de twee een match kunnen zijn? Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Liz en Ron verschillen op heel veel vlakken, matcht dit wel? (Lang Leve de Liefde) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Je bucketlist boeit me niet' Bekijk deze video » Ron provoceert Liz in Lang Leve de Liefde: 'Ik kan beter koken' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Wilma kiest ongemakkelijke activiteit voor date Rob Bekijk deze video » Romantisch moment in Lang Leve de Liefde: 'Jij bent precies wat ik zoek' Bekijk deze video »
TV :

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's