Zien: Rob Goossens slaat terug naar Ruud de Wild om ‘verzonnen kankerdiagnose’

Zien: Rob Goossens slaat terug naar Ruud de Wild om ‘verzonnen kankerdiagnose’

Video: Olcay en Ruud bespreken geflopte realityserie (Shownieuws)

Ruud de Wild heeft een nogal heftige beschuldiging geuit aan het adres van Rob Goossens. De deskundige van RTL Boulevard zou namelijk hebben getwijfeld aan de kankerdiagnose van de dj. Volgens Goossens is hier niets van waar. “Ik vind het een beetje zonde van zijn energie om boos te worden op mij om iets wat ik helemaal niet heb gezegd. Het is ook wel een nare leugen om over mij te vertellen.” Vervolgens raadt hij Ruud aan om alle afleveringen van RTL Boulevard te gaan bingen. “Dat is sowieso leuker dan zijn eigen realitysoap.”

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Rob Goossens</em> slaat terug naar Ruud de Wild om ‘verzonnen kankerdiagnose’ Video: Olcay en Ruud bespreken geflopte realityserie (Shownieuws) Ruud de Wild heeft een nogal heftige beschuldiging geuit aan het adres van Rob Goossens. De deskundige van RTL Boulevard zou namelijk hebben getwijfeld aan de kankerdiagnose van de dj. Volgens Goossens is hier niets van waar. “Ik vind het een beetje zonde van zijn energie om boos te worden op mij om iets wat ik helemaal niet heb gezegd. Het is ook wel een nare leugen om over mij te vertellen.” Vervolgens raadt hij Ruud aan om alle afleveringen van RTL Boulevard te gaan bingen. “Dat is sowieso leuker dan zijn eigen realitysoap.” Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Youp van 't Hek over Ruud & Olcay: 'Zompig setje dat tussen lijken scharrelt in Turkije' (video) Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Stond te plassen en dacht... ik geef er even een rukje aan' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Rob Goossens slaat terug naar Ruud de Wild om ‘verzonnen kankerdiagnose’

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV