Zoë komt met spoedoverleg in Een Jaar Van Je Leven: 'Als je mij voor het blok gooit...'

Zoë komt met spoedoverleg in Een Jaar Van Je Leven: 'Als je mij voor het blok gooit...'

Zoë komt met spoedoverleg in <em>Een Jaar Van Je Leven:</em> 'Als je mij voor het blok gooit...' De zoveelste ruzie tussen Erik en Moraima Er gaat weer iets fout bij Een Jaar Van Je Leven. Mensen klagen bij Zoë dat zij het niet goed doet, en de boodschappen ongezond zijn. Zoë is er klaar mee en komt met een spoedoverleg voor de groep. "Als je mij voor het blok gooit, dan gooi ik alles in de groep!" aldus Zoë. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk hieronder de video van Een Jaar Van Je Leven. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Een Jaar Van Je Leven (@eenjaarvanjeleven)
Thursday 1 June 2023 om 16:39

De zoveelste ruzie tussen Erik en Moraima

Er gaat weer iets fout bij Een Jaar Van Je Leven. Mensen klagen bij Zoë dat zij het niet goed doet, en de boodschappen ongezond zijn. Zoë is er klaar mee en komt met een spoedoverleg voor de groep. "Als je mij voor het blok gooit, dan gooi ik alles in de groep!" aldus Zoë.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Bekijk hieronder de video van Een Jaar Van Je Leven.

Actuele video's

Meer actuele video's