Breaking: Advocate Inez Weski wordt vrijgelaten, blijft verdachte

Breaking: Advocate Inez Weski wordt vrijgelaten, blijft verdachte

Breaking: Advocate <em>Inez Weski</em> wordt vrijgelaten, blijft verdachte Saskia Belleman over schorsing Inez Weski: 'Dit doe je niet lichtvaardig' (video) De rechtbank in Rotterdam heeft donderdag besloten dat er geen grond meer is om Rotterdamse advocate Inez Weski nog langer vast te houden. Weski werd op 21 april opgepakt voor het doorspelen van geheime informatie aan Ridouan Taghi, een berucht crimineel die de advocate bijstond in het Marengoproces. PersberichtDe advocaten van Weski laten in een persbericht weten dat ze vanwege haar geheimhoudingsplicht geen verklaring heeft afgelegd en dit ook niet zal doen. "De impact van alles wat er is gebeurd sinds 21 april 2023 is groot. Wij vragen iedereen met klem haar privacy te respecteren." GevolgenDe gevolgen van de arrestatie van Weski op het Marengoproces zijn nog niet duidelijk. Hoofd-verdachte Ridouan Taghi gaat voorlopig zijn eigen verdediging voeren, het OM gaat hierover op 19 juni een gesprek met hem aan. Zijn er nog wel advocaten die deze zaak aandurven? Zien: zoon Inez Weski reageert voor het eerst op arrestatie moeder! Bekijk ook Ridouan Taghi doet aangifte tegen de overheid: 'Het is de omgekeerde wereld' Bekijk deze video » John van den Heuvel over verklaring Ridouan Taghi: "Waar zitten we naar te luisteren" Bekijk deze video » Inez Weski, advocaat van Ridouan Taghi gearresteerd (video) Bekijk deze video » John van den Heuvel over arrestatie Inez Weski: ‘Zal niet snel vrijkomen' (video) Bekijk deze video » Shownieuws: Inez Weski gearresteerd Bekijk deze video » Video: komt Inez Weski maandag op vrije voeten? Bekijk deze video » Advocaat Inez Weski blijft vastzitten (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Breaking: Advocate Inez Weski wordt vrijgelaten, blijft verdachte

Saskia Belleman over schorsing Inez Weski: 'Dit doe je niet lichtvaardig' (video)

De rechtbank in Rotterdam heeft donderdag besloten dat er geen grond meer is om Rotterdamse advocate Inez Weski nog langer vast te houden. Weski werd op 21 april opgepakt voor het doorspelen van geheime informatie aan Ridouan Taghi, een berucht crimineel die de advocate bijstond in het Marengoproces.

Persbericht
De advocaten van Weski laten in een persbericht weten dat ze vanwege haar geheimhoudingsplicht geen verklaring heeft afgelegd en dit ook niet zal doen. "De impact van alles wat er is gebeurd sinds 21 april 2023 is groot. Wij vragen iedereen met klem haar privacy te respecteren."

Gevolgen
De gevolgen van de arrestatie van Weski op het Marengoproces zijn nog niet duidelijk. Hoofd-verdachte Ridouan Taghi gaat voorlopig zijn eigen verdediging voeren, het OM gaat hierover op 19 juni een gesprek met hem aan. Zijn er nog wel advocaten die deze zaak aandurven?

Zien: zoon Inez Weski reageert voor het eerst op arrestatie moeder!

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV