Lang Leve de Liefde: Maartje en Martin lijken gemaakt voor elkaar

Lang Leve de Liefde: Maartje en Martin lijken gemaakt voor elkaar

Thursday 1 June 2023 om 21:10

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

In Lang Leve de Liefde begint de date emotioneel wanneer Maartje en Martin praten over hun overleden partners. Maartje is ook 4 jaar geleden haar zoon verloren, toch staan de twee nog positief in het leven. Het klikt al snel tijdens de date en er lijkt iets moois te ontstaan tussen de twee. Zal dit het begin van een leuke toekomst zijn?

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

Lang Leve de Liefde: <em>Maartje en Martin</em> lijken gemaakt voor elkaar Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. In Lang Leve de Liefde begint de date emotioneel wanneer Maartje en Martin praten over hun overleden partners. Maartje is ook 4 jaar geleden haar zoon verloren, toch staan de twee nog positief in het leven. Het klikt al snel tijdens de date en er lijkt iets moois te ontstaan tussen de twee. Zal dit het begin van een leuke toekomst zijn? Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: 'Je bucketlist boeit me niet' Bekijk deze video » Ron provoceert Liz in Lang Leve de Liefde: 'Ik kan beter koken' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Wilma kiest ongemakkelijke activiteit voor date Rob Bekijk deze video » Maartje en Martin kunnen niet stoppen met lachen (Lang Leve de Liefde) Bekijk deze video » Romantisch moment in Lang Leve de Liefde: 'Jij bent precies wat ik zoek' Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's