Zien: Rob Kemps in de stad van de liefde met nieuwe vriendin!

Zien: Rob Kemps in de stad van de liefde met nieuwe vriendin!

Thursday 1 June 2023 om 20:29

Zien: Rob Kemps zoenend gespot met nieuwe vlam Stephanie Klaver

Normaal tourt Rob Kemps met Mathijs van Nieuwkerk door Frankrijk om mooie liedjes verhalen op te zoeken. Maar nu is Kemps in de stad van de liefde met zijn nieuwe vriendin, Stephanie Klaver. Kemps verbrak zijn liefdesrelatie met de moeder van zijn kinderen een kleine drie maanden geleden. Hij liet er geen gras over groeien en maakte zijn nieuwe relatie maar twee maanden na zijn breuk met zijn voormalige geliefde bekend. Het tripje naar Parijs ziet er romantisch uit met champagne, oesters en lekker weer. Ook blijkt Stephanie ook groot fan van Emily in Paris, want het stel maakte ook een foto voor het restaurant Terra Nera, het restaurant van Gabriel in de Netflix-serie.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Rob Kemps</em> in de stad van de liefde met nieuwe vriendin! Zien: Rob Kemps zoenend gespot met nieuwe vlam Stephanie Klaver Normaal tourt Rob Kemps met Mathijs van Nieuwkerk door Frankrijk om mooie liedjes verhalen op te zoeken. Maar nu is Kemps in de stad van de liefde met zijn nieuwe vriendin, Stephanie Klaver. Kemps verbrak zijn liefdesrelatie met de moeder van zijn kinderen een kleine drie maanden geleden. Hij liet er geen gras over groeien en maakte zijn nieuwe relatie maar twee maanden na zijn breuk met zijn voormalige geliefde bekend. Het tripje naar Parijs ziet er romantisch uit met champagne, oesters en lekker weer. Ook blijkt Stephanie ook groot fan van Emily in Paris, want het stel maakte ook een foto voor het restaurant Terra Nera, het restaurant van Gabriel in de Netflix-serie. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook René van der Gijp maant Johan Derksen: 'Zó kun je Rob Kemps (Snollebollekes) toch niet noemen!?' (video) Bekijk deze video » Vandaag Inside: Johan over het privéleven van Talpa-ster Rob Kemps Bekijk deze video » Shownieuws: 'Terugkeer Linda de Mol in Ik Hou Van Holland maakt veel mensen blij' Bekijk deze video » 'Rob Kemps wordt niet op de bank gezet bij SBS6!' (video) Bekijk deze video » Rob Kemps gaat ervan uit dat Chansons! ondanks rel Van Nieuwkerk terugkomt op tv Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Rob Kemps in de stad van de liefde met nieuwe vriendin!

Actuele video's

Meer actuele video's