Lang Leve de Liefde: pijnlijke stilte bij Marco en Samantha

Lang Leve de Liefde: pijnlijke stilte bij Marco en Samantha

Marco is benieuwd hoe Samantha de date tot nu toe vindt en besluit haar dat gewoon te vragen, in de hottub. Haar enigszins summiere antwoord is echter niet helemaal wat hij wil horen: 'Ik bedoel meer van... denk je dat er meer in zit?' Nadat Samatha aangeeft dat ze dat nog niet weet blijft het stil, heel lang stil.

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Lang Leve de Liefde: pijnlijke stilte bij <em>Marco</em> en Samantha Marco is benieuwd hoe Samantha de date tot nu toe vindt en besluit haar dat gewoon te vragen, in de hottub. Haar enigszins summiere antwoord is echter niet helemaal wat hij wil horen: 'Ik bedoel meer van... denk je dat er meer in zit?' Nadat Samatha aangeeft dat ze dat nog niet weet blijft het stil, heel lang stil. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Romantisch moment in Lang Leve de Liefde: 'Jij bent precies wat ik zoek' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Maartje en Martin lijken gemaakt voor elkaar Bekijk deze video » Cliffhanger GTST: kettingbotsing na bruiloft Laura en Henk (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV