Rooijakkers over de vloer: zo vroeg Edson da Graça zijn Maud ten huwelijk

Rooijakkers over de vloer: zo vroeg Edson da Graça zijn Maud ten huwelijk

In Rooijakkers over de vloer is Art op bezoek bij Edson da Graça en zijn geliefde Maud. De twee vertellen meer over hun liefde, ook doet de presentator een boekje open over zijn romantische huwelijksaanzoek. "Toen hij op zijn knieën ging, moest ik wel heel hard huilen", vertelt Maud, die door alle emoties vergat om ‘ja’ te zeggen.

Bekijk de video van Rooijakkers over de vloer hieronder.

Rooijakkers over de vloer is elke zondag om 21.05 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv.

<em>Rooijakkers over de vloer</em>: zo vroeg Edson da Graça zijn Maud ten huwelijk In Rooijakkers over de vloer is Art op bezoek bij Edson da Graça en zijn geliefde Maud. De twee vertellen meer over hun liefde, ook doet de presentator een boekje open over zijn romantische huwelijksaanzoek. "Toen hij op zijn knieën ging, moest ik wel heel hard huilen", vertelt Maud, die door alle emoties vergat om ‘ja’ te zeggen. Bekijk de video van Rooijakkers over de vloer hieronder. Rooijakkers over de vloer is elke zondag om 21.05 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv. ZIEN: Frans Bauer zeer emotioneel na zien oude bekende (Rooijakkers over de vloer) Bekijk deze video » Rooijakkers over de vloer: Jort Kelder valt niet op Welmoed Sijtsma, ‘even oud als haar vader’ Bekijk deze video »
TV :
Rooijakkers over de vloer: zo vroeg Edson da Graça zijn Maud ten huwelijk

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV