Manuel Venderbos valt op Alpe d'Huez en sloopt fiets Leontien van Moorsel

Manuel Venderbos valt op Alpe d'Huez en sloopt fiets Leontien van Moorsel

<em>Manuel Venderbos</em> valt op Alpe d'Huez en sloopt fiets Leontien van Moorsel ZIEN: Leontien van Moorsel en Rutger van Barneveld zijn klaar voor De Alpe d'HuZes Veel bekende Nederlanders hebben alles gegeven op de Alpe d'Huez om geld op te halen voor het goede doel. Onder anderen Leo Alkemade, Jan Versteegh en Chatilla van Grinsven gingen de berg lopend of fietsend op. Ook Manuel Venderbos stapte op de fiets en hij had het zwaar. Onder meer omdat hij ook nog eens viel, met de fiets van Leontien van Moorsel. "Manuel niet in de puin, mijn fiets wel in de puin", aldus Leontien. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve De Liefde: Peter haalt lichaamsbeweging in van afgelopen 30 jaar (video) Bekijk deze video » Bob rent Alpe d'HuZes uit eerbetoon aan 13-jarige overleden zoon Sep (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Entertainment :
Friday 2 June 2023 om 16:24

ZIEN: Leontien van Moorsel en Rutger van Barneveld zijn klaar voor De Alpe d'HuZes

Veel bekende Nederlanders hebben alles gegeven op de Alpe d'Huez om geld op te halen voor het goede doel. Onder anderen Leo Alkemade, Jan Versteegh en Chatilla van Grinsven gingen de berg lopend of fietsend op. Ook Manuel Venderbos stapte op de fiets en hij had het zwaar. Onder meer omdat hij ook nog eens viel, met de fiets van Leontien van Moorsel. "Manuel niet in de puin, mijn fiets wel in de puin", aldus Leontien.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's