Zien: Amalia en koningspaar schitteren op huwelijk kroonprins Jordanië

Zien: Amalia en koningspaar schitteren op huwelijk kroonprins Jordanië

Zien: <em>Amalia</em> en koningspaar schitteren op huwelijk kroonprins Jordanië Video: dit zijn de nieuwe foto's van Amalia, Willem-Alexander & Beatrix De kroonprins van Jordanië heeft zijn huwelijk groots gevierd, en ook onze eigen Nederlandse royals hadden een uitnodiging gekregen. Naast onder anderen William en Kate mochten koning Willem-Alexander en koningin Máxima bij de trouwerij aanwezig zijn. Ze hadden hiervoor prachtige feestelijke outfits aangetrokken. Zo ook Amalia, die te gast was op het gala. Ze droeg een rode jurk van Jan Taminiau. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zussen Amalia en Ariane 'crashen the party' in Ahoy Rotterdam (De Telegraaf) Bekijk deze video » Zie: prinsessen Amalia en Ariane achter de schermen bij het Koningsdagconcert Bekijk deze video »
Royals :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Video: dit zijn de nieuwe foto's van Amalia, Willem-Alexander & Beatrix

De kroonprins van Jordanië heeft zijn huwelijk groots gevierd, en ook onze eigen Nederlandse royals hadden een uitnodiging gekregen. Naast onder anderen William en Kate mochten koning Willem-Alexander en koningin Máxima bij de trouwerij aanwezig zijn. Ze hadden hiervoor prachtige feestelijke outfits aangetrokken. Zo ook Amalia, die te gast was op het gala. Ze droeg een rode jurk van Jan Taminiau.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV