Mishandelingszaak Peter Gillis vs. Nicol Kremers: wat is er precies gebeurd?

Mishandelingszaak Peter Gillis vs. Nicol Kremers: wat is er precies gebeurd?

Mishandelingszaak <em>Peter Gillis vs. Nicol Kremers</em>: wat is er precies gebeurd? Het leek allemaal koek en ei tussen Peter Gillis en Nicol Kremers, de realitysterren zouden in goede harmonie uit elkaar zijn gegaan. Maar de strijd wordt steeds heviger. [Nicol doet nu alsnog aangifte](http://Breaking: Nicol Kremers doet alsnog aangifte tegen ex Peter Gillis van mishandeling) vanwege een mishandelingszaak. Peter zou haar ongeveer een jaar geleden hebben gemolesteerd, ze zegt nu destijds onder druk van Peter de aangifte te hebben ingetrokken. Wat is er nou de afgelopen tijd precies allemaal gebeurd? Je ziet het in een overzicht. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Familie Gillis: massa is kassa is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. René van der Gijp over Peter Gillis: 'Je zit je te schamen voor die man' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Shownieuws: Peter Gillis reageert op aangifte Nicol Kremers, wegens mishandeling Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het leek allemaal koek en ei tussen Peter Gillis en Nicol Kremers, de realitysterren zouden in goede harmonie uit elkaar zijn gegaan. Maar de strijd wordt steeds heviger. [Nicol doet nu alsnog aangifte](http://Breaking: Nicol Kremers doet alsnog aangifte tegen ex Peter Gillis van mishandeling) vanwege een mishandelingszaak. Peter zou haar ongeveer een jaar geleden hebben gemolesteerd, ze zegt nu destijds onder druk van Peter de aangifte te hebben ingetrokken. Wat is er nou de afgelopen tijd precies allemaal gebeurd? Je ziet het in een overzicht.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.

Familie Gillis: massa is kassa is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV