Schokkend: bejaarde man steekt man neer na ruzie over voetballende kinderen

Schokkend: bejaarde man steekt man neer na ruzie over voetballende kinderen

Hart van Nederland: massale vechtpartij in Rijswijk, ME herstelt orde

Een schokkende situatie in Apeldoorn. Vrijdag heeft een oudere man een vader neergestoken. De mannen hadden een vurige discussie over voetballende kinderen op een grasveldje. De steekpartij vond plaats voor de ogen van de kinderen. Gelukkig valt de verwonding mee, de man was in zijn hand geraakt en is zelf naar het ziekenhuis gegaan voor behandeling. De oudere man is opgepakt door de politie.

Schokkend: <em>bejaarde man</em> steekt man neer na ruzie over voetballende kinderen Hart van Nederland: massale vechtpartij in Rijswijk, ME herstelt orde Een schokkende situatie in Apeldoorn. Vrijdag heeft een oudere man een vader neergestoken. De mannen hadden een vurige discussie over voetballende kinderen op een grasveldje. De steekpartij vond plaats voor de ogen van de kinderen. Gelukkig valt de verwonding mee, de man was in zijn hand geraakt en is zelf naar het ziekenhuis gegaan voor behandeling. De oudere man is opgepakt door de politie. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Bekijk: voorwaardelijke celstraf geëist tegen vriendin na tragische GHB-dood Lisette Bekijk deze video » Bekijk: Vera Bergkamp schrijft brief aan Twitter over dreigtweets aan Kamerleden Bekijk deze video » Veel wangedrag bij vrouwengevangenis Nieuwersluis wordt aangepakt (video) Bekijk deze video » Mooie oproep Caroline van der Plas: 'Zag een moeder die echt geraakt was' Bekijk deze video » Zien: André Hazes onder vuur door leerplichtzaak! Bekijk deze video » Heftig: tientallen caravans verwoest na een grote brand in Oudelande Bekijk deze video » Zien: Grote kettingbotsing op A67, zeven auto's betrokken Bekijk deze video » Zien: Amerikaanse president Biden valt weer Bekijk deze video » Bekijk de trailer van And Just Like That seizoen 2, vanaf 22 juni op HBO MAX Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV