Poplegende Kylie Minoque maakt comeback met hit 'Padam Padam'

Poplegende Kylie Minoque maakt comeback met hit 'Padam Padam'

De originele Kylie is terug van weggeweest met een nieuwe top 40-hit genaamd Padam Padam. Een muziekicoon dat vooral in de jaren ‘90 en begin ‘00 furore maakte in de popmuziek.

Locomotion
Het is het jaar 1988 en Kylie Minoque breekt wereldwijd door met de nummers 'Locomotion' en 'I Should Be So Lucky'. Ze is op dat moment al bekend van de Australische soap Neighbours. Na haar debuut volgde een lange periode van milde successen. Ze wilde af van haar lieve imago en wilde een nieuwe richting inslaan. Samen met Nick Cave maakte ze de hit Where The Wild Roses Grow. Hierna keerde ze terug naar de commerciële pop en volgende al snel haar grootste hit Can't Get You Out Of My Head.

Padam Padam
Nu is Kylie Minoque terug met de hit Padam Padam, een popplaat met een begin 2000-sausje. Betekent deze hit dat Kylie Minoque weer mee gaat doen met de jonge popsterren zoals Olivia Rodrigo en Taylor Swift?

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Poplegende <em>Kylie Minoque</em> maakt comeback met hit 'Padam Padam' De originele Kylie is terug van weggeweest met een nieuwe top 40-hit genaamd Padam Padam. Een muziekicoon dat vooral in de jaren ‘90 en begin ‘00 furore maakte in de popmuziek. LocomotionHet is het jaar 1988 en Kylie Minoque breekt wereldwijd door met de nummers 'Locomotion' en 'I Should Be So Lucky'. Ze is op dat moment al bekend van de Australische soap Neighbours. Na haar debuut volgde een lange periode van milde successen. Ze wilde af van haar lieve imago en wilde een nieuwe richting inslaan. Samen met Nick Cave maakte ze de hit Where The Wild Roses Grow. Hierna keerde ze terug naar de commerciële pop en volgende al snel haar grootste hit Can't Get You Out Of My Head. Padam PadamNu is Kylie Minoque terug met de hit Padam Padam, een popplaat met een begin 2000-sausje. Betekent deze hit dat Kylie Minoque weer mee gaat doen met de jonge popsterren zoals Olivia Rodrigo en Taylor Swift? Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Langverwachte nieuwe album Taylor Swift goed ontvangen: "Oh my god, Taylor" (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Humberto gemist? Edwin Evers legt veelbesproken '80's sound' bloot Bekijk deze video » HLF8: cassettebandjes, waar moeten de batterijen in? Bekijk deze video » Zien: topartiest Taylor Swift woedend op organisatie Ticketmaster (video) Bekijk deze video » Is Sting de beste verdienende artiest ter wereld? Hoofdredacteur Quote vertelt het in Shownieuws Bekijk deze video »
Muziek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV