Beau van Erven Dorens: 'Ik had vier dagen geleden voor het laatst seks'

Beau van Erven Dorens: 'Ik had vier dagen geleden voor het laatst seks'

In Beau Five Days Inside reist Beau van Erven Dorens naar Kenia voor het Aidsfonds. Daar woont hij een voorlichting over aids bij, waar de aanwezigen hun meest intieme details delen. Ook Van Erven Dorens kan niet achterblijven.

Favoriete standje
Zo moet Van Erven Dorens onder meer onthullen wat zijn favoriete standje is. 'Ik doe het het liefst op de normale manier. Dat hoef ik hier toch niet te demonstreren?' En wanneer heeft hij voor het laatst seks gehad? 'Dat was met mijn vrouw, volgens mij vier dagen geleden.' Ook komt hij erachter dat 'Beau' in het Keniaans 'penis' betekent.

Beau Five Days Inside is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Beau Five Days Inside terugkijken bij Gids.tv.

Beau van Erven Dorens: 'Ik had vier dagen geleden voor het laatst seks' In Beau Five Days Inside reist Beau van Erven Dorens naar Kenia voor het Aidsfonds. Daar woont hij een voorlichting over aids bij, waar de aanwezigen hun meest intieme details delen. Ook Van Erven Dorens kan niet achterblijven. Beau van Erven Dorens ziet hoe asielzoeker met borstkanker op straat wordt gezet Bekijk deze video » Favoriete standjeZo moet Van Erven Dorens onder meer onthullen wat zijn favoriete standje is. 'Ik doe het het liefst op de normale manier. Dat hoef ik hier toch niet te demonstreren?' En wanneer heeft hij voor het laatst seks gehad? 'Dat was met mijn vrouw, volgens mij vier dagen geleden.' Ook komt hij erachter dat 'Beau' in het Keniaans 'penis' betekent. Beau Five Days Inside is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Beau Five Days Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beau van Erven Dorens: 'Ik had vier dagen geleden voor het laatst seks'
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau van Erven Dorens: 'Ik had vier dagen geleden voor het laatst seks' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV