Rapper Keizer vertelt over Willem van Oranje in Drunk History

Rapper Keizer vertelt over Willem van Oranje in Drunk History

In het programma Drunk History vertelt rapper Keizer het verhaal van de moord op Willem van Oranje. Maar dat doet hij niet zonder een grote hoeveelheid alcohol naar binnen te werken. 'En vandaag be... Vandaag bespreek... Wacht, oké.'

Wicki
Keizer heeft een opmerkelijk drankje waar hij zich tijdens het vertellen van zijn verhaal aan tegoed doet: wodka met Wicki, de bekende kinderlimonade uit drinkpakjes. 'Nu kan je zoveel Wicki kopen als je wil!' Na tien van deze drankjes begint hij aan het verhaal, dat voor velen wel bekend is maar nu een hele andere interpretatie krijgt.

Drunk History is elke maandag om 21.30 uur te zien op Comedy Central.

Rapper Keizer vertelt over Willem van Oranje in Drunk History In het programma Drunk History vertelt rapper Keizer het verhaal van de moord op Willem van Oranje. Maar dat doet hij niet zonder een grote hoeveelheid alcohol naar binnen te werken. 'En vandaag be... Vandaag bespreek... Wacht, oké.' Rapper Donnie in Drunk History: de zwembadaffaire van Johan Cruijff Bekijk deze video » WickiKeizer heeft een opmerkelijk drankje waar hij zich tijdens het vertellen van zijn verhaal aan tegoed doet: wodka met Wicki, de bekende kinderlimonade uit drinkpakjes. 'Nu kan je zoveel Wicki kopen als je wil!' Na tien van deze drankjes begint hij aan het verhaal, dat voor velen wel bekend is maar nu een hele andere interpretatie krijgt. Drunk History is elke maandag om 21.30 uur te zien op Comedy Central.
TV
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rapper Keizer vertelt over Willem van Oranje in Drunk History of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: moord, school, alcohol, oorlog, opmerkelijk, oranje, delft, comedy, wodka, keizer, kleuren, tv-programma, history, rapper, video, comedy central, terugkijken, kopen

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.