Robert Jensen in laatste uitzending: 'Mensen vonden mij een verademing'

Robert Jensen in laatste uitzending: 'Mensen vonden mij een verademing'

Robert Jensen blikt terug op het avontuur van Jensen. Het blijkt dat het lastig was om het programma op de televisie te krijgen, maar sindsdien vinden veel mensen hem een verademing. 'Als ik een euro kreeg voor elke keer dat mensen dat tegen me hebben gezegd, was ik nu miljonair geweest!' Toch trekt RTL de stekker eruit.

Geen links geluid
Naar eigen zeggen wilde Jensen een programma maken dat een keer géén links geluid verkondigt. Zo is hij blij dat hij de discussie over klimaatverandering een keer niet op de traditionele manier kon voeren. Volgens Jensen was dat hard nodig, net als zijn strijd tegen de linkse indoctrinatie in het onderwijs. En zo komen er nog een aantal hoogtepunten van afgelopen seizoen voorbij.

Slechte kijkcijfers
Toch zijn de kijkcijfers tegengevallen voor Jensen. Zo trok de laatste aflevering van gisteravond slechts 122.000 kijkers naar RTL 5. Hij gaat echter door op internet en ziet zijn afscheid op televisie als een nieuw begin. Ook Jensen het een eer om het programma te mogen presenteren.

Robert Jensen in laatste uitzending: 'Mensen vonden mij een verademing' Robert Jensen blikt terug op het avontuur van Jensen. Het blijkt dat het lastig was om het programma op de televisie te krijgen, maar sindsdien vinden veel mensen hem een verademing. 'Als ik een euro kreeg voor elke keer dat mensen dat tegen me hebben gezegd, was ik nu miljonair geweest!' Toch trekt RTL de stekker eruit. Dennis Schouten na tia: het valt reuze mee Bekijk deze video » Geen links geluidNaar eigen zeggen wilde Jensen een programma maken dat een keer géén links geluid verkondigt. Zo is hij blij dat hij de discussie over klimaatverandering een keer niet op de traditionele manier kon voeren. Volgens Jensen was dat hard nodig, net als zijn strijd tegen de linkse indoctrinatie in het onderwijs. En zo komen er nog een aantal hoogtepunten van afgelopen seizoen voorbij. Robert Jensen: 'Mark Rutte onderdrukt Nederlandse stemmers' Bekijk deze video » Slechte kijkcijfersToch zijn de kijkcijfers tegengevallen voor Jensen. Zo trok de laatste aflevering van gisteravond slechts 122.000 kijkers naar RTL 5. Hij gaat echter door op internet en ziet zijn afscheid op televisie als een nieuw begin. Ook Jensen het een eer om het programma te mogen presenteren.
TV
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Robert Jensen in laatste uitzending: 'Mensen vonden mij een verademing' of klik hier als je dit een leuke video vindt:

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »