Brand in Amsterdam-Oost, bekijk de beelden

Brand in Amsterdam-Oost, bekijk de beelden

Brand in <em>Amsterdam-Oost</em>, bekijk de beelden Een heftige uitslaande brand in een appartementengebouw aan de Joan Muyskenweg in Amsterdam-Oost heeft zaterdag meerdere appartementen verwoest, meldt de brandweer. Door de rookontwikkeling is het knooppunt Amstel, waar de snelwegen A2 en A10 samenkomen, zaterdagavond uit voorzorg afgesloten. Bekijk de beelden van de brand hierboven. GeëvacueerdDe brand begon om 20.00 uur op de bovenste verdieping van het gebouw en breidde zich uit. Het gebouw werd geëvacueerd. De brandweer was om 22.30 uur nog steeds de brand aan het bestrijden die inmiddels in meerdere appartementen woedde. Bekijk de Hart van Nederland-video met beelden van de brand hierboven. Bekijk ook Heftig: tientallen caravans verwoest na een grote brand in Oudelande Bekijk deze video » Wim kookt van woede bij Mr. Frank Visser doet uitspraak: 'Hij liegt dat ie barst!' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Sunday 4 June 2023 om 08:20

Een heftige uitslaande brand in een appartementengebouw aan de Joan Muyskenweg in Amsterdam-Oost heeft zaterdag meerdere appartementen verwoest, meldt de brandweer. Door de rookontwikkeling is het knooppunt Amstel, waar de snelwegen A2 en A10 samenkomen, zaterdagavond uit voorzorg afgesloten. Bekijk de beelden van de brand hierboven.

Geëvacueerd
De brand begon om 20.00 uur op de bovenste verdieping van het gebouw en breidde zich uit. Het gebouw werd geëvacueerd. De brandweer was om 22.30 uur nog steeds de brand aan het bestrijden die inmiddels in meerdere appartementen woedde.

Bekijk de Hart van Nederland-video met beelden van de brand hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's